Головна » 2017 » Червень » 26 » Семінар бібліотечних працівників району "Актуальні питання бібліографічного забезпечення користувачів"
15:42
Семінар бібліотечних працівників району "Актуальні питання бібліографічного забезпечення користувачів"

23 червня 2017 р. відбувся семінар бібліотечних працівників району на тему «Актуальні питання бібліографічного забезпечення користувачів». Відкрила семінар і проаналізувала роботу бібліотек-філій за півріччя директор ЦБС О.І. Василюк. Консультації «Організація бібліографічної діяльності бібліотек» та «Правила бібліографічного опису творів друку» надали  зав. методично-бібліографічним відділом Миколаєнко Н.Н. та провідний бібліотекар Стефурак Г.М.

Завідувачі сільськими бібліотеками надали інформацію та обмінялися досвідом з питань: «Акумулювання інформації в теках-накопичувачах»; «Спільна робота сільських та шкільних бібліотек по оперативному задоволенню потреб користувачів»; «Довідково-бібліографічне обслуговування спеціалістів села».

Пройшли практичні заняття по плануванню інформаційної та довідково-бібліографічної роботи бібліотеки-філії та складанню бібліографічних описів для краєзнавчої картотек.

Завідувачка відділом обслуговування Лісовська О.М. провела бібліографічний огляд новинок художньої літератури.

Сільські бібліотекарі отримали домашнє завдання створити інформаційний куточок «Бібліотека і влада» та провести день інформації у своїх бібліотеках.


Переглядів: 303 | Додав: TIPSTAFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar