Головна » 2017 » Липень » 24 » Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 10 по 16 липня
15:19
Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 10 по 16 липня

«Веселі канікули з Богом» - с. Довжанка .

З 3 по 7 липня для школярів с. Довжанка працював табір «Веселі канікули з Богом» під опікою і керівництвом отця Михайла та аніматорів при храмі св. Івана Богослова.

Програма табору була насиченою, цікавою та повчальною. У ігровій та зрозумілій формі учасники пізнавали Господа, брали участь у богослужіннях, більше дізнались про церкву і своє місце в ній, прослухали курси лекцій. Діти брали участь у різноманітних командних іграх, навчалися бути дружніми, справедливими, чесними та відповідальними один за одного.

Важливою і необхідною була підтримка учасників табору сільським бібліотекарем. У бесіді-діалозі "Стежинками Божих заповідей» Ольга Петрівна старалась донести важливі християнські істини, показати, що християнин – це людина, яка вміє радіти у Бозі.

В кінці кожного дня учасників табору частували чаєм та солодощами.

Слова вдячності почув о. Михайло від дітей та їхніх батьків.

Після завершення веселих канікул діти палили ватру, молилися, танцювали і співали.

10 липня

Книжкова виставка «Олег Ольжич – незламний борець за свободу» (до 110-річчя від дня народження українського політичного діяча) – ЦБ, бібліотеки-філії.

 

Історичний портрет «Господь багатий нас благословив…» (до 110-річчя від дня народження Олега Ольжича) – ЦБ.

 

Літературна подорож «Дружна родина – міцна країна»  (до Дня родини)  – дитячий відділ ЦБ.

До дня родини в дитячому відділі ЦБ відбулася зустріч з учнями 3-5 класів. Діти розповідали про своїх родичів, які живуть і працюють в Україні і які перебувають за кордоном, бабусь і дідусів, які займаються їх вихованням під час відсутності батьків. Третьокласники розповідали як вони звертаються до своїх рідних, про що говорять з ними, як вони люблять і поважають свою сімю, родину, допомагають кожному.

В заключному слові методист звернула увагу дітей на те, що дружна родина – велике багатство. Хто з дитинства шанує свою родину, той усе життя буде відчувати родинне тепло і сам буде мати міцну, дружну сім’ю. Чим більше буде таких родин, то сильнішою буде країна.

 

14 липня

Виставка-запрошенняа «Увага! Читаємо літом!»  – дитячий відділ ЦБ.

Переглядів: 277 | Додав: TIPSTAFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar