Головна » 2017 » Квітень » 7 » Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 27 лютого по 5 березня
17:00
Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 27 лютого по 5 березня

27 лютого

 Портрет митця «Людина, яка була театром» (до 130-річчя від дня народження Леся Курбаса) – ЦБ.

Дитяче свято «В гостях у казки» бібліотека-філія с. Ступки.

26 лютого у клубі села Ступки відбулася зустріч з казкою. Дитяче свято "В гостях у казки" провели пров. бібліотекар Золотник У. і зав. клубом Іванська Г.. На сцені глядачі спостерігали за казковими героями, які завітали на свято з феєю та Бабою-Ягою. Також малеча та дорослі з радістю переглянули казку "Вовк та семеро козенят" на новий лад. В приміщенні клубу можна було переглянути книжкову виставку "Казкове царство - мудре господарство".

28 лютого

Мультимедійна презентація з учнями школи-гімназії «Патріарх Йосиф Сліпий» (до року Йосифа Сліпого) – ЦБ.

3 березня

Літературні читання «Кобзарева душа» (до дня народження Т. Г. Шевченка) – дитячий відділ ЦБ.

Дитячий відділ ЦБ розпочав цикл заходів до дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Працівники бібліотеки відвідали 1-А клас і провели літературну годину «Кобзарева душа». Методист по роботі з дітьми Мазур М. розповіла учням про життєвий і творчий шлях поета, прочитала його вірші «Зоре моя вечірняя», «Тече вода з-під явора», «Зацвіла у долині», демонструвала ілюстрації до віршів.

Діти з цікавістю розгадували кросворди, відповідали на запитання вікторини. Бібліотекарі запросили учнів і класного керівника відвідати дитячу бібліотеку і стати її постійним читачем.

Книжкова виставка «Покоління поколінню про тебе розкаже і твоя, Кобзарю, слава не вмре, не поляже» (до дня народження Т. Г. Шевченка) – бібліотека-філія с. В. Глибочок.

Переглядів: 287 | Додав: TIPSTAFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar