Головна » 2018 » Січень » 30 » Заходи проведені Тернопільською РЦБС з 15 по 21 січня
15:18
Заходи проведені Тернопільською РЦБС з 15 по 21 січня

15 січня

Книжкова виставка "Співа моя душа, прозора і крилата. Любові сповнена до всього і усіх" (до 120 річчя з дня народження В.Сосюри) – дитячий відділ Велико-Глибочецької бібліотеки-філії.

Книжкова виставка "Ця Богом послана Голгофа" (до 80 річчя з дня народження В.Стуса) – дитячий відділ Велико-Глибочецької бібліотеки-філії.

Книжкова виставка "Казки Шарля Перро - нетлінна скарбниця мудрості" (до 390 річчя від дня народження Ш.Перро) – дитячий відділ Велико-Глибочецької бібліотеки-філії.

 

Різдвяне дійство «Прощання з колядою» – бібліотека-філія с. Івачів Долішній.

18 січня

Година народознавства «Традиції Водохреща, як завершення зимових свят» дитячий відділ ЦБ.

У 4-Б класі Великобірківської школи-гімназії методист по роботі з дітьми Мазур М. провела бесіду-обговорення про традиції Водохреща. Вона розповіла учням про те, що Водохреща – це одне з дванадцяти найбільших християнських свят різдвяно-новорічного циклу. Цього дня Іван Хреститель охрестив у річці Йордан Ісуса Христа, після чого сталося Богоявлення – Ісус оголосив себе Спасителем і Месією. Діти брали активну участь в обговоренні традицій Водохреща, як завершення зимових свят. Також четвертокласники брали активну участь в конкурсній програмі «Зимовий кросворд», «Доповни прислів’я», «Розгадай ребус». Найактивніший учасник змагань отримав заохочувальний приз.

19 січня

Година народознавства «Щедрик, щедрик, щедрівочка» (до свята Водохреща) – ЦБ.

21 січня

Книжкова виставка «Вона – наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна» (до Дня Соборності України) – ЦБ, бібліотеки-філії.

Переглядів: 396 | Додав: TIPSTAFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar