Головна » 2018 » Січень » 3 » Заходи проведені Тернопільською РЦБС з 18 по 24 вересня
11:22
Заходи проведені Тернопільською РЦБС з 18 по 24 вересня

Книжкова виставка «Завітала осінь до нас в гості» - бібліотека-філія с. В. Глибочок.

20 вересня

Бібліографічний огляд літератури «Тернопільськими шляхами Соломії Крушельницької» (до 145-річчя від дня народження С.Крушельницької) – бібліотеки філії.

 

Урок миру «Хай буде мир на всій землі» - дитячий відділ ЦБ.

Методист дитячого відділу Мазур М. провела урок миру у 2-Б класі. Вона розповіла учням про те, що це свято відзначається з 1968 р. і проголошене Папою римським Павлом VI. Основною думкою цього дня є теза: «Пробач, і ти отримаєш мир». Символом міжнародної солідарності всіх людей світу є дзвін миру. Його було відлито з тих монет, які пожертвували діти всіх континентів. А той факт, що його було передано в подарунок Японією, є ще й важливим натяком на те, якою може бути ціна війни для людей.

Діти взнали і те, що 21 вересня є днем глобального припинення вогню й ненасильства.

 

Бібліотечний урок «Перші кроки до бібліотеки» (до Всеукраїнського дня бібліотек) - бібліотека-філія с. Великий  Глибочок .

 

21 вересня

Віртуальна книжкова виставка  «Найвидатніша світова співачка» (до 145-річчя від дня народження С.Крушельницької)  - ЦБ.

Книжкова виставка «Крізь плин років дзвенить- зоріє твій спів, прекрасна Соломіє» - бібліотеки сіл В.Глибочок, Забойки, В.Лука, Біла.

 

22 вересня

Літературно-музична композиція «Сопрано оперної сцени» (до 145-річчя від дня народження С.Крушельницької)  - ЦБ, В. Березовиця.

Переглядів: 241 | Додав: TIPSTAFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar