Головна » 2017 » Травень » 29 » Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 8 по 14 травня
15:49
Заходи проведені Тернопільською ЦБС з 8 по 14 травня

9 травня

«Найстарший ветеран селища В. Бірки» (Зустріч із ветераном Другої Світової війни Лідією Щуровою)  – дитячий відділ ЦБ.

Працівники дитячого відділу центральної бібліотеки разом з учнями 2-5 класів відвідали ветерана ВВВ Щурову Л. В., прабабусю читача бібліотеки Аліни Чухран. Ліда Василівна залишилася єдиним ветераном ВВВ смт. В. Бірок, яка пройшла нелегкий шлях війни медичною сестрою. Вона розповіла учням багато історій про свою юність, яка припала на ті трагічні роки. Діти із захопленням слухали розповідь ветерана.

Головною метою заходу є вшанування безсмертної пам’яті ветеранів війни та виховання в підростаючого покоління поваги до захисників нашої Батьківщини.

На фото під час зустрічі три покоління родини Лідії Щурової

10 травня

Книжкова виставка «Ніколи знову 1939-1945» - ЦБ.

Народознавча година «Мак – символ пам’яті» (до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) – бібліотеки-філії.

Історичний урок «Величний подвиг в ім’я людства – поза часом» (до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) – ЦБ.

Книжково-ілюстративна виставка «Євробачення-2017» (до Дня Європи в Україні) – ЦБ.

12 травня

Інформаційна година «Стоїть обеліск і на нім імена, які викарбувала навіки війна» (до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) – дитячий відділ ЦБ.

Конкурс малюнків і творчих робіт  «Хай буде мир, хай більше не горить у пеклі війн твоє життя, людино!» (до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) – бібліотеки-філії.

Відео-лекторій «У війни не жіноче обличчя» (до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) – бібліотеки-грантоотримувачі.

Свято Матері «Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь» (до Дня Матері) - ЦБ, бібліотеки-філії.

Книжкова виставка «Мамо рідна. Хай святиться ім’я твоє» (до Дня Матері) - бібліотеки-філії.

Книжкова виставка "Довіку матінку шануйте - свій найсвятіший оберіг" (до дня Матері) – бібліотека-філія с. В. Глибочок.

Книжкова виставка "Пам'ять серця, пам'ять сивини, пам'ять тих, хто не прийшов з війни" – бібліотека-філія с. В. Глибочок.

Переглядів: 552 | Додав: TIPSTAFF | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar