Головна » 2018 » Січень » 30 » Заходи проведені Тернопільською РЦБС з 23 по 29 жовтня
13:08
Заходи проведені Тернопільською РЦБС з 23 по 29 жовтня

Година пам’яті «Борці за волю України» (до 75-річниці з дня створення УПА) – бібліотека-філія с. Івачів Долішній.

23 жовтня

Історична панорама «Ми пам’ятаємо, хто в лиху добу, в броні важкій віддав останні сили» (до 73-річниці з дня визволення України від фашистських загарбників) – дитячий відділ ЦБ.

В рамках відзначення 73-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у читальному залі дитячого відділу ЦБ з четвертокласниками була проведена історична година «Ми пам’ятаємо, хто в лиху добу, в броні важкій віддав останні сили».

24 жовтня

Інформаційна година «ООН – гарант миру і прогресу» (до Міжнародного дня ООН) – ЦБ.

 

25 жовтня

Книжкова виставка літератури «Грані війни» (до 73-річчниці з дня визволення України від фашистських загарбників) – бібліотеки-філії.

 

Урочисте відкриття меморіальної дошки землячці, члену ОУН-УПА Мамчур-Борачок Ользі (до 75-річниці з дня створення УПА) – бібліотека-філія спільно зі школою с. Івачів Долішній.

Презентація книги Івана Мамчура «Нас доля світами водила» - бібліотека-філія с. Івачів Долішній.

 

Книжкова виставка «Тернистим шляхом долі» (в пам’ять жительці с. Івачів Долішній Ользі Мамчур-Борачок) - бібліотека-філія с. Івачів Долішній.

26 жовтня

Ситуаційна гра «З героями казок по статтях Конвенції» - дитячий відділ ЦБ.

 

27 жовтня

Відео-лекторій «Україна в Другій світовій війні: погляд з ХХІ ст.» (до 73-річчниці з дня визволення України від фашистських загарбників) – ЦБ, бібліотеки-грантоотримувачі

Переглядів: 230 | Додав: TIPSTAFF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar